Logg på

Er du leder?

Lær om hvordan du kan gjennomføre kompetanseheving for dine ansatte og innføre ny praksis. Implementering må planlegges!

nytt forslag lederillustrasjon innside.jpg

Målgruppe

Alle som har lederansvar i rus- og psykisk helsefeltet, både i kommuner, helseforetak og private institusjoner.

Rus og vold-prosjektet

Gjennom forskjellige kunnskapsmoduleri kan din virksomhet få styrket kompetanse og gi et mer helhetlig tjenestetilbud om rus og vold. Nettstedet består av flere kunnskapsmoduler. Noen av kunnskapsmodulene kan gjennomføres som e-læring og andre vil være workshopmoduler. 

Har du sendt medarbeidere på kurs, uten at kunnskapen har kommet virksomheten til gode?


Du som leder har en viktig rolle i å få kunnskapen til å leve i virksomheten. Her finner du materiell som kan være nyttig før dere går i gang med Rus og vold-prosjektet, enten det er en påminnelse om implementeringskunnskap du allerede besitter, eller som en hjelp til planlegging av implementering hos dere.

På denne lenken finner du viktige momenter og modeller til hvordan du kan heve kompetansen på Rus og vold i din virksomhet

 
​Implementeringsstrategien er utarbeidet av KORUS vest Stavanger, KORUS vest Bergen og RVTS v​​est

Hvorfor trenger vi å heve ansattes kompetanse på området Rus og vold?

I denne filmen får du se omfanget av rus- og voldsproblematikk i Norge.

 


Hvordan implementerer vi ny kunnskap?

I filmen under møter du Silje som er leder og lurer på om hun skal i gang med Rus og vold-prosjektet. Hun får hjelp av Lars, som er implementeringsekspert. Silje må svare på hvorfor hun vil ha opplæringen? Hvilke behov har organisasjonen hennes? Hvordan kan hun planlegge så godt at organisasjonen får noe igjen for det? Og, skal hun gjøre alt dette alene?

 

Se filmen i fullformat her

PODKAST: Implementering- hva skal vi med det?

I denne podkasten kan du høre mer om implementering og hva som skal til for at du kan lykkes med kompetansehevingen. Ingrid Strømsvold og Randi Abrahamsen forteller om implementering i praksis.​​​​​​​​

 

 Gjenbruk av katalogelement

onsdag 9. september 2020
3
tirsdag 11. juni 2024
Nei
Innholdsside
Er du leder?
Leder